SESIUNE EXTRAORDINARĂ

În categoria Documente26 iunie 2019

DECIZIE privind convocarea Camerei Deputaților în sesiune extraordinară
DECIZIE privind convocarea Camerei Deputaților și Senatului în sesiune extraordinară
DECIZIE pentru completarea anexei la Decizia președintelui Camerei Deputaților nr.3/2019 privind convocarea Camerei Deputaților în sesiune extraordinară

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 28 februarie 2018


primit de la domnul deputat Claudiu Năsui (Grup USR)

Deputatul USR, Claudiu Năsui, membru în Comisia pentru buget, finanțe și bănci, atrage atenția asupra propunerii domnului senator Daniel Zamfir, privind plafonarea dobânzilor la credite. Intenția este una pozitivă, însă economia nu funcționează după intenții. Ba dimpotrivă, unele dintre cele mai mari catastrofe din istoria omenirii au venit pe filiera reglementărilor bine intenționate, dar dezastruoase.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 28 februarie 2018


primit astăzi de la domnul deputat Gabriel Marilen Pirtea (Grup PNL)
PNL a depus moțiunea „Educați România, nu o pesedizați!”. Marilen Pirtea, președintele Comisiei pentru Educație a PNL: Din cele 111 promisiuni aferente programului de guvernare, doar 11 au fost îndeplinite, parțial / Aducem soluții, nu doar critici

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 28 februarie 2018


primit de la doamna deputat Roxana Mînzatu (Grup PSD)
La muncă egală, salariile trebuie să fie egale, la fel și contribuțiile pentru pensii
Femeile care se vor confrunta cu sărăcia la bătrânețe vor fi mai numeroase decât bărbații în Uniunea Europeană, este concluzia la care a ajuns Comisia Europeană.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 28 februarie 2018


primită de la vicepreședintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, doamna deputat Florica Cherecheș (Grup PNL)
"Editura PSD", un nou mod de a controla învățământul românesc

Guvernul a găsit soluția cea mai proastă la problema absenței unor manuale la începutul anului școlar hotărând ca Editura Didactică și Pedagogică să aibă monopol pe piață, anulând orice concurență, pentru a controla și producerea manualelor și conținutul acestora.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 28 februarie 2018


primit de la Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO
Mărțișorul, inclus recent în Lista Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanității UNESCO, sărbătorit la Camera Deputaților

Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, în parteneriat cu Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, marchează primul an în care mărțișorul face parte din Lista Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanității – UNESCO, prin organizarea unei expoziții eveniment - „Mărțișorul între vechi și nou”.

Vezi știrea
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult